Lost audio

MusE is a DAW for Linux with both MIDI and Audio editing. https://muse-sequencer.github.io

Moderators: MattKingUSA, khz, spamatica

Post Reply
saturnin51
Established Member
Posts: 118
Joined: Sat Mar 02, 2019 5:10 am
Been thanked: 4 times

Lost audio

Post by saturnin51 »

Hi,

After deleting all automation data, I don't ear all the audio tracks on replay,as they had disappear ! And more, I can ear anything playing the track with VLC. What's happen please ?

I can record an audio track but no sound on replay.

saturnin51
Established Member
Posts: 118
Joined: Sat Mar 02, 2019 5:10 am
Been thanked: 4 times

Re: Lost audio

Post by saturnin51 »

I resolve the issue by deleting all the audio tracks and recording again.
The deleting of the automation data causing this issue is very curious. The med file seems to be corrupted.

User avatar
Impostor
Established Member
Posts: 1390
Joined: Wed Aug 17, 2022 1:55 pm
Has thanked: 148 times
Been thanked: 365 times

Re: Lost audio

Post by Impostor »

saturnin51 wrote: Sat Feb 10, 2024 8:05 pm

I resolve the issue by deleting all the audio tracks and recording again.

If you've recorded an audio track in MusE, then a .wav file can be found in the project folder, even if you subsequently delete the audio track entirely. Should be no need to re-record it. You can import it again through the file menu.

saturnin51
Established Member
Posts: 118
Joined: Sat Mar 02, 2019 5:10 am
Been thanked: 4 times

Re: Lost audio

Post by saturnin51 »

Yes, I know but I have an another problem with the sampling from 96000 in Muse (where is it filled?) and 48000 on the Edirol-UA25 and the Jack setup !
And it was a good training to record again !

Post Reply