Calf plugins in Carla losing settings

Official support for the KXStudio Linux distribution and applications.
More info at http://kxstudio.linuxaudio.org/

Moderators: falkTX, khz, MattKingUSA

busuttils
Established Member
Posts: 3
Joined: Sat May 26, 2018 3:29 pm

Calf plugins in Carla losing settings

Postby busuttils » Mon Oct 08, 2018 8:54 pm

I have been setting up a rack with two calf limiters and two calf equalizes. All works fine upon first setup and save to Carla project. When I reload the project it appears to work. Then if I save without changing anything the Calf plugins appear to go back to their reset state. My humble interpretation would be that the parameters may not be loaded correctly prior to them being saved in the project xml file. This issue only seems to effect Calf plugins. I have other plugins that are working correctly. Apologies if this is not the right forum. Thanks and keep up the excellent work.

User avatar
falkTX
Established Member
Posts: 6646
Joined: Sat Jan 09, 2010 3:04 pm

Re: Calf plugins in Carla losing settings

Postby falkTX » Tue Oct 09, 2018 8:27 am

Known issue, has been reported at https://github.com/falkTX/Carla/issues/753
I will see if I can fix it soon, if not, I will just have to disable bridges for calf plugins and hope for the best...

busuttils
Established Member
Posts: 3
Joined: Sat May 26, 2018 3:29 pm

Re: Calf plugins in Carla losing settings

Postby busuttils » Tue Oct 09, 2018 4:58 pm

Thanks and again great work.


Return to “KXStudio Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests